#WhatsNext zit aan 100!

2019… een nieuw jaar! Een jaar dat we bij #WhatsNext al meteen met een extra reden om te vieren inzetten, met name ons 100ste blog-artikel! 

100 artikels! En we blijven gaan…

De blog startte in het najaar van 2017 om pas echt up-and-running te raken in 2018.

Ik schrijf zeer bewust in het Nederlands, met soms een Engelstalige versie wanneer het artikel een internationaal karakter heeft; bijv. een interview met een CEO.

Door de Nederlandstalige teksten is het afzetgebied beperkt tot de Nederlandstaligen en dat vertaalt zich in de statistieken met een dominante grafiek bij België en Nederland.

Klik hier voor een overzicht van alle artikels. 

Een uit de hand gelopen hobby en 100 artikels verder… #WhatsNext gaat sterk het nieuwe jaar in.

Internationaal

Maar het gaat ruimer dan de lage landen, want ik merk dat #WhatsNext ook behoorlijk veel gelezen wordt in onder meer de USA, UK, Duitsland, Ierland, Spanje, Frankrijk, India, Israël, Zweden, Canada, China… Ofwel zijn dat expats of ze maken vlot gebruik van Google Translate. Het zijn namelijk niet alleen de Engelstalige artikels die daar gelezen worden.

Sterke groei

Ik zag de lezersaantallen (zowel unieke- als veellezers) gestaag stijgen, met een plotse groeispurt sinds de zomer van vorig jaar.

In elk geval is  de blog ondertussen genoeg bevraagd om adverteerders te lokken; die we een discreet plekje geven want inhoud primeert.

Daarnaast komen bedrijven en merken zelf #WhatsNext opzoeken om iets te laten schrijven rond hun dienst of bedrijf. Wanneer dat aansluit bij het doel van de blog, dan kan dat.

Het doel van de blog is nog steeds om Technologie- en Innovatie toegankelijk te beschrijven, in mensentaal. 

Voor 2019 zijn ook al de eerste gastlezingen gepland in Brussel, Hasselt, Leuven en Antwerpen. We gaan ons niet vervelen.

Het is een uit de hand gelopen hobby, die best wel veel tijd en energie vergt; maar welke hobby vraagt dat niet? Ondertussen doen we voort, met de passie van in het begin. Altijd nieuwsgierig en steeds alert voor nieuwigheden.

Steven Dupont - WhatsNext
Schrijven kan overal, dus waarom niet onder de zon? 🙂

Heb je zelf een vlotte pen? Zin om iets te schrijven? Dat kan! Vorig jaar gaf ik ook al het forum aan een vaste lezer, die niet alleen een leuk onderwerp had bedacht, maar ook zelf instond voor de research en de tekst; want we stelen niets. Ook dit jaar bieden we die ruimte.

Zelf geen schrijver maar wel suggesties, tips of ideetjes? Shoot! Altijd welkom.

Ondertussen doe ik mijn best om ook in 2019 de blog regelmatig van leuke artikels te voorzien. Mijn maatstaf is steeds “wat zou ik zelf graag lezen?”.

Dank u beste lezers

Maar het belangrijkste van een blog, dat bent u; daar aan de andere kant van het scherm. Zonder lezers, geen blog; en daarom een dikke DANK U.

Mag  ik ook dit jaar op uw interesse blijven rekenen? En meer dan dat, ik hoop u niet alleen te triggeren om te blijven lezen en te like’n maar ook te delen… want je weet het #sharingiscaring, ook in 2019! 

Van de gelegenheid maak ik graag gebruik om u een gezond en succesvol 2019 toe te wensen. Blijf nieuwsgierig! Blijf leren! Blijf ontdekken!

Dank u.

Steven Dupont 

WN logo combi

#WhatsNext is een Technologie- en Innovatieblog in mensentaal. Op de hoogte blijven? Volg ons op:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: