Hey… It’s me!

Online bankieren… altijd en overal, lekker handig. Tot die keer dat je je kaartlezer nodig hebt en natuurlijk niet bijhebt. Balen! Gelukkig bestaat voor elk probleem een… app!

Met de nieuwe en gratis itsme®-app log je overal makkelijk én veilig in. Geen waslijst aan wachtwoorden en gebruikersnamen meer, maar nog beter, geen kaartlezer meer. Eén app en één code van vijf cijfers, that’s it! Waar en wanneer je wil.

Itsme® werkt alleen wanneer je gebruik maakt van je gsm, met de respectievelijke simkaart en uw persoonlijke itsme®-code. Bovendien verlopen mobiele interacties met itsme®niet zomaar over het gewone internet, ze maken bijkomend gebruik van de hoogbeveiligde simkaart en netwerk van de mobiele operatoren.

itsme® is een initiatief van Belgian Mobile ID, een consortium van vier Belgische grootbanken (Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, KBC)  en Belgische netwerkoperatoren (Orange, Proximus, Telenet). Samen willen ze het mensen makkelijk maken om zichzelf veilig en snel te identificeren in een wereld die altijd maar digitaler wordt.

Wat mij betreft: geslaagd!

Steven Dupont

Lees ook: Met itsme® nu ook toegang tot Tax-on-web en MyPension

download itsme® in de AppStore
download itsme® in de GooglePlay store

view

%d bloggers liken dit: