Dank u, beste lezers. Klaar voor een nieuw jaar?

Beste lezers,

2020 nadert. Benieuwd naar wat de toekomst zal brengen? Blijf dan zeker WhatsNext volgen, waar we technologie en innovatie duiden, in mensentaal. 

👋 Maar op dit moment wil ik jou – lezer van deze blog – bedanken. WhatsNext is als blog snel gegroeid, zowel qua omvang als qua volgers en abonnees, in Vlaanderen, Nederland en bij expats wereldwijd. We verdubbelden in 2019 versus 2018.  Dat kon niet zonder geïnteresseerden zoals jijzelf.

Dank u! 

Ken je mensen die van innovatie en technologie houden? Nodig hen dan zeker uit om deze blog te volgen. Dat kan nog steeds door te abonneren op deze website, of te volgen via Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. 👍

Ik doe mijn uiterste best om ook 2020 interessant neer te pennen en waar mogelijk zal ik – net als in 2019 – nog her en der aantreden als gastspreker over de meest boeiende trends.

Prettige feesten en een innovatief nieuwjaar gewenst!

Steven Dupont 

PS: Onze vrienden van Boston Dynamics gaven hun kerstwensen mee, op hun eigen manier natuurlijk 🎅 En als je denkt dat dit innovatief is, weet dan dat dit filmpje dateert van 2015… ja, het gaat snel! 😎

#WhatsNext is een Technologie- en Innovatieblog in mensentaal. Op de hoogte blijven? Volg ons op:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: