#WhatsNext… en nu?

Wat doe je wanneer je niet kan zwijgen over technologie, innovatie en hoe het ons leven blijft beïnvloeden? Je start een blog! En noem me een nerd, maar ook over gadgets kan ik je wel wat bezighouden.

Na een decennium binnen De Kamer, De Senaat en het Vlaams Parlement bezig te zijn geweest met onder meer het domein innovatie,  ging ik aan de slag als manager in de ICT, bij een bedrijf dat change ademde.

De voorbije 9 jaar sta ik in voor de coördinatie van onder meer change en het digitaal en hybride werken/bankieren  bij één van de sterkste grootbanken actief in ons land.

Omdat het mij dagelijks kan dienen maar vooral ook omdat ik er echt door gepassioneerd ben, blijf ik alert voor alles wat nieuw en al dan niet digitaal is. Trendwatching en met plezier.

Ik krijg regelmatig de vraag naar “wat is er nog nieuw” of “welke sites kan ik best volgen”. Met deze blog tracht ik een antwoord te bieden: volg #WhatsNext en blijf op de hoogte via artikels en video’s (van mezelf en derden). En uiteraard is deze blog  aangenaam leesbaar op zowel computer, tablet als smartphone!

#WhatsNext kun je volgen via:

Website  —  Twitter  —  Facebook  —  LinkedIn  —  Instagram

Steven Dupont 

pexels-photo.jpg

Geschreven doorSteven Dupont

Redacteur van de Blog #WhatsNext: Gadgets, Artificiële Intelligentie, Innovatie, Technologie, all things Digital, ...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: