#WhatsNext… en nu?

Wat doe je wanneer je gepassioneerd bent over technologie, innovatie, kunst en design? Je start een blog! En noem me een nerd, maar ook over gadgets kan ik je wel wat bezighouden.

Ik begon mijn carrière in de veiligheidssector. Vervolgens was ik tien jaar actief binnen De Kamer, De Senaat en het Vlaams Parlement, onder meer in het domein innovatie. Daarna ging ik aan de slag als manager in de ICT, bij een bedrijf dat change ademde.

Tussen 2009 en 2019 stond ik in voor de coördinatie van onder meer change en het digitaal en hybride werken/bankieren  bij een Belgische grootbank. Sinds 2020 ben ik daar actief in de Human Resources.

Ik wens je veel plezier… en alvast: heel erg welkom op #WhatsNext. En pssst… deel gerust online! 🙂

#WhatsNext kun je volgen via:

Steven Dupont 

pexels-photo.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: